Hakkı Başkan’da açılış heyecanı

Kendisine bağlı birimlerin hizmetlerini haftanın 7 günü denetleyen Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, “Açılan her yeni çocuk parkı, yapılan her yeni kaldırım çalışması bizleri daha çok mutlu ediyor. Şimdi de yeni Fen İşleri Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının açılış heyecanı içindeyiz” dedi.

28 Kasım 2016 Pazartesi 10:49
Hakkı Başkan’da açılış heyecanı
AKSU Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, belediye yatırımlarının hızlanmasıyla birlikte haftalık mesaiyi 7 güne çıkardı. Gündeminden ‘İzin’ sözcüğünü kaldıran Başkan Çoşgun, “Aksu’nun kalkınması ve güzelleşmesi için, Başkanımız Halil Şahin ve ekibi olarak 7/24 görevdeyiz” dedi. Bu çabaların giderek meyvelerini verdiğini, parklar ve yollar açısından bir önceki yıla çok farklı bir ilçe görünümü oluştuğunu vurgulayan Çoşgun, şöyle devam etti:
“Fen İşleri Müdürlüğümüzün yeni hizmet binası da devreye giriyor. Bu bina ile ilgili artık son detayları gözden geçiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün personeli de yeni hizmet binasında çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyor. Yeni hizmet binalarımızın birbiri ardına kurulmasıyla belediyemizin hizmet standardı da yükselmiş oluyor. Fen İşleri’nin mevcut binası Aksu’ya yakışan bir kültür merkezine dönüştürülecek.”



Aksu’ya yakışan modern görünüm
Yapımına 2 yıl önce başlanan binada Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün birimleri yer alacak. Binada her iki müdürlük için 8’er depo ile ofis katları yer alıyor. 1530 metrekarelik bir alanda inşa edilen yeni hizmet binası, 30 yıl sonraki kentsel büyüme dikkate alınarak, en az 500 kişinin çalışacağı genişlikte kuruldu. Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun’a ait bir makam odasının da yer aldığı binada, led enerji tasarrufu sistemi, yağ geri dönüşüm üniteleri de bulunuyor. Binanın yanında ayrıca, çiçek seraları da oluşturulacak.

Son Güncelleme: 28.11.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.