EVCİLMEN: ESNAFIN AVUKATLIĞINI YAPTIĞIM İÇİN ADAY GÖSTERİLMEDİM

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Konuksever Mahallesi'nde yapılması planlanan uluslararası sermayeli, 150 bin m2'lik AVM'ye karşı dik durduğum ve esnafın avukatlığını yaptığım için aday gösterilmedim" dedi.

20 Mart 2014 Perşembe 17:47
EVCİLMEN: ESNAFIN AVUKATLIĞINI YAPTIĞIM İÇİN ADAY GÖSTERİLMEDİM
  Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Evcilmen, AESOB'u ziyaret etti. AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette Başkan Evcilmen, her zaman esnafın yanında yer aldığını belirtti.

Ziyarette her zaman esnafın çıkarları doğrultusunda hizmet ettiğini belirten Başkan Evcilmen, şöyle dedi:

“Konuksever AVM olayını bilmeyen kalmadı. Bir AVM ki başlı başına her tarafı elinizde kalıyor. 30 bin m2'lik hakkını 150 bin m2'ye çıkarıyor. Yükseklik serbest. 150 bin m2'lik bir kütle. Oraya yapılacak bir AVM bütün esnafın sonunu getirebilecekti. Karşı durdum ve planı iptal ettirdim. Sen misin planı iptal ettiren? Uluslararası sermaye hemen bir adım öne çıktı. Bugün ben CHP'nin adayı değilim. DSP'nin adayıyım. İki veya üç sebebin bir tanesi bu AVM'ye karşı çıkmamdır."

Son Güncelleme: 20.03.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.