Büyükşehir'den mezarlıklara bakım

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'daki 45 mahalle mezarlığının eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattı. Mezarlıklara kapalı namaz kılma alanı, parke zemin, tel çit ve yürüyüş yolları yapılıyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 13:01
Büyükşehir'den mezarlıklara bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın doğusundan batısına her bir mahalle mezarlığının ihtiyaçlarını karşılanması için çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda mahalle mezarlıklarına teknik ekiplerini gönderdi. Eksiklikleri tespit eden ekipler, planlama yaparak çalışmalara başladı.

EKSİKLER TAMAMLANIYOR
Mezarlıkların iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik proje kapsamında Gazipaşa'daki 45 mahalle mezarlığının eksikleri gideriliyor. Mezarlıklara kapalı namaz kılma alanları, parke zemin kaplaması ve yürüyüş yolları yapan ekipler, etrafını da tel çitlerle çeviriyor. Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'daki mezarlık düzenlemelerine şu ana kadar 1,5 milyon lira harcadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.