BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZAMAN KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’ne bağlı Çomaklı mahallesine Asfalt ve yol çalışma şantiye kurdu.

02 Haziran 2014 Pazartesi 15:49
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZAMAN KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
 Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'ne bağlı Çomaklı mahallesine Asfalt ve yol çalışma şantiye kurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Kanunu ile Büyükşehir sınırlarına dahil olan tüm ilçelerde zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatı üzerine, Korkuteli'ne bağlı Çomaklı mahallesine Asfalt ve yol çalışması yapmak için şantiye kuruldu. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Çomaklı mahallesine kurulan asfalt ve yol yapım şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Karaceliloğlu, Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki tüm yollarda tarımla uğraşan vatandaşların daha rahat ve güvenli şekilde tarım arazilerine ulaşabilmeleri maksadıyla yapılan çalışmaların, yayla yollarının yapımıyla başladığını söyledi.

Karaceliloğlu, "5 yıl içerisinde ilçenin değişik mahallelerini şantiyeye çevireceğiz. Herkesin siyasal bir düşüncesi vardır ama artık siyaset yok hizmet var. Birinci felsefemiz budur. İkinci felsefemiz de oy versin vermesin herkesi kucaklamak. Sistem yürümeye başladı ve bu 5 yıl içerisinde güzel hizmetler göreceksiniz. Bize inanın, bize güvenin, bizi takip edin" dedi

Son Güncelleme: 02.06.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.