Bizim hedefimiz esnafımızın mutlu olması

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ”Biz her zaman esnafıyla yan yana bir yönetim olmaya gayret gösterdik.” dedi.

10 Eylül 2014 Çarşamba 14:14
Bizim hedefimiz esnafımızın mutlu olması
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaret ederek, esnafın problemlerini dinledi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yapılan ziyarete, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri, Antalya Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve yönetim kurulu katıldı.

Tütüncü esnaf dostu
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, bir ilki başlatan, taksi duraklarını yenilediği ve diğer belediyelere örnek olduğu için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Alkan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Biz Şoförler ve Otomobilciler Odası esnafı olarak, ne zaman bir sorunumuz olduysa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü her zaman bizim yanı başımızda oldu. 14 yıldır başkanlık yapıyorum. Değişik belediye başkanlarıyla da çalıştık. Ama bir esnaf dostu olan Tütüncü başkanımla çalışmak bizleri gururlandırıyor.” dedi.

Esnafımızla her zaman bir arada olduk
Esnaf odalarına sadece seçim zamanı giden bir başkan olmadıklarının altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sözlerine söyle devam etti, “Esnaflarımızla zaman içerisinde çeşitli vesilelerle hep birlik de bir araya geliyoruz. Sizin gibi esnaf temsilcisi arkadaşlarımızla da odalar vasıtasıyla bir araya geliyoruz. Biz her zaman esnafıyla yan yana bir yönetim olmaya gayret gösterdik ve bu yönde çaba sarf ettik. Gerek ziyaretlerimiz gerek onların problemlerini yerinde dinlemek, çözüm üretmek gibi. Hem de esnafımızın sorunlarıyla alakalı idareler ve belediyeler arası yapılabilecek çalışmalar noktasında, bugüne kadar üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. Bundan sonrada iyi niyet zemininde devam edecek. Odanızın ve esnafınızın her zaman yanı başında olduğumuzu bilmenizi istiyorum.”

Antalya’da bir ilki gerçekleştirdik
Başkan Tütüncü, konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Geçtiğimiz dönemde Antalya’da bir ilk olan 27 adet taksi durağımızı, taksici esnafımıza kazandırmak suretiyle çok önemli bir adım attık. Bu yılda esnaflarımıza yönelik taksici esnafımıza yönelik desteklerimiz, katkılarımız, beklentileriniz doğrultusunda devam edecek. Bu tip oda ziyaretleri genelde belirli günlerde haftalarda ve seçimlerde yapılır. Ben bu tip ziyaretlerin seçimlerden önce değil seçimlerden sonra yapılmasını daha anlamlı buluyorum. Bizim hedefimiz, esnafımızın mutlu olması çünkü bu toplumun temelini her zaman esnaf teşkil etmiştir. Esnaf mutlu olursa toplum mutlu olur, ekonomi canlı olur.” 

Son Güncelleme: 10.09.2014 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.