Belediye personeline ilkyardım eğitimi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde belediye personeline ilkyardım eğitimi verildi.

08 Aralık 2016 Perşembe 17:51
Belediye personeline ilkyardım eğitimi
Kemer Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Antalya Şubesi işbirliğinde belediye personeline ilkyardım kursu düzenlendi. İlkyardım eğitmenleri Güzide Doğaner, Aysun Aytemur ve Süleyman Çay, personele ilkyardım konusunda pratik bilgiler verdi. Slayt gösterilerinin yanı sıra cansız mankenler üzerinde de uygulamalı eğitim verildi.

Herkesin ilkyardım konusunda eğitimli olması gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Ülkemizde birçok insan ilkyardım konusunda yetersiz bilgiye sahip. Yardımsever Türk milleti olarak bir olay olduğu zaman bilinçsizce müdahalelerde bulunuyor ve geri dönüşü olmayan olumsuz etkiler ortaya çıkıyor. İlkyardım yerinde ve zamanında yapılırsa hayat kurtarılır. Verilen bu kursla çalışanlarımız ilkyardım konusunda bilgi sahibi oldu" dedi. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.