Başkanların İftara 5 Kala Selfiesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı beraberindeki meclis üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte iftar ezanının okunmasına 5 dakika kala selfiesi yaptı.

10 Temmuz 2014 Perşembe 10:21
Başkanların İftara 5 Kala Selfiesi
Yeni trendler arasına giren kendi fotoğrafını çekerek paylaşma manasına gelen "Selfie" akımı Antalyalı siyasilerden de büyük ilgi gördü. Yapılan organizasyon ya da toplantılarda özellikle vatandaşların selfie çekme taleplerini kırmayan başkanlar, bu kezde kendi selfielerini çekerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar ve bir süre önce CHP meclis üyeliğinden istifa ederek Ak Parti'ye geçen Ercan Merhatun ile birlikte Karaalioğlu parkında düzenlenen iftar programında iftar ezanının okunmasına 5 dakika kala selfie çektirdi. Selfieyi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çekerek Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Twitter sayasında "Bu akşam iftara 5 kala" başlığı ile duyurdu.

Paylaşılan selfie Başkan Tütüncü'nün takipçileri tarafından 16 Reetwet, 14 favori listesine eklendi.

Öte yandan Türk Dil Kurumu, İngilizce kökenli olan "Selfie" kelimesini Türkçe'ye "Özçekim" şeklinde uyarladığını geçtiğimiz günlerde uyarlamıştı.

Son Güncelleme: 10.07.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.