Başkan Yücel'den 'Mamadı' sürprizi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Mamadı'da 35- 40 dönüm arazi üzerine park ve sosyal alanlar yapmak için proje hazırlattık. Yapacağımız bu sosyal alanlar ve parklarla şehir nefes alacak" dedi.

29 Nisan 2015 Çarşamba 13:32
Başkan Yücel'den 'Mamadı' sürprizi
 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Programa Başkan Yardımcısı Adem Er ve birim müdürleri de katıldı. İlk olarak Okurcalar Mahallesi Karaburun Mevkii'nde yeni açılan ve asfalta hazırlanan yoldaki çalışmaları inceleyen Başkan Yücel, ardından Avsallar Mahallesi'nde parke ve çevre düzenlemesi yapılması için ihaleye çıkarılan Zafer Caddesi'ni denetledi, çalışmaların 1 hafta içinde başlayacağını söyledi.

AVSALLAR'A YENİ KADEME BİNASI

Avsallar Mahallesi Sanayi Çarşısı'nda 4 bin metrekare alanda inşaatı devam eden yeni kademe binasını da gezip şantiye binasının son durumu hakkında bilgi alan Başkan Yücel, Avsallar, Okurcalar, İncekum, Payallar, Türkler ve Konaklı Mahallesi'ne hizmet verecek yeni şantiye binasıyla Tosmur'a yapılacak Temizlik İşleri Şantiyesi'nin yaklaşık 1 milyon liraya mal olacağını söyledi. Konaklı Gerbelit Mevkii'nde sıcak asfalta hazırlanan yolda da incelemelerde bulunan Başkan Yücel, daha sonra istinat duvarı çalışmasının tamamlandığı Dinek Mevkii'ne yapılacak park alanını gezdi.

YENİ CAZİBE MERKEZİ: MAMADI

Burada, Alanya ile özdeşleşecek ve şehrin kimliğini yansıtacak bir parkın projelendirilip ihalesinin yapıldığını kaydeden Başkan Yücel, park çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağını açıkladı. Dinek'ten sonra Mamadı Mevkii'nde devam eden 360 metre uzunluğundaki menfez çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Yücel, burada 35- 40 dönümlük bir alana park, yeşil alanlar ve sosyal alanları içeren geniş kapsamlı bir proje hazırladıklarını belirtti. Mamadı'nın önümüzdeki süreçte şehrin cazibe merkezi olacağını aktaran Başkan Yücel, "Mamadı'ya yapacağımız sosyal alanlar ve parklarla şehir nefes alacak" dedi.

Mamadı'dan sonra 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Kestel Mahallesi'ne geçen Başkan Yücel ve ekibi, burada kısa süre önce inşaatı başlayan düğün salonu ve kır lokantasında incelemelerde bulundu. Kır lokantası ve düğün salonu çalışmasının 1 ay önce başladığını anlatan Başkan Yücel, "Kestel'deki belediye başkanlığım döneminde temeli atılmıştı. Ancak yüklenici firmanın iflas etmesi ve mahkeme sürecinin uzamasından dolayı tamamlanamamıştı. Şimdi tekrar ihale edildi. 6 ay içinde hizmete sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

MAHMUTLAR'DA YOL ÇALIŞMASI

Son olarak Mahmutlar Mahallesi'nde cezaevi yolu ve Mevlana Caddesi'nde devam eden çalışmaları kontrol eden Başkan Yücel, cezaevi yolunun genişletilip düzeltildiğini ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Buraya sıcak asfalt yapılacağını vurgulayan Başkan Yücel, Mevlana Caddesi Menderes Bulvarı'nda yeni açılan yol hakkında da bilgi aldı.
 

Son Güncelleme: 29.04.2015 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.