Başkan Uysal, STK’ları dinliyor

Belediye çalışmalarının yanı sıra yoğun ziyaret programı dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, sivil toplum kuruluşları (STK) ile de görüş alışverişinde bulunuyor

13 Kasım 2014 Perşembe 12:02
Başkan Uysal, STK’ları dinliyor
Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, sivil toplum kuruluşları ile buluşmayı devam ediyor. Başkan Uysal, Ka-Der Antalya Başkanı Uğur Karaca ve Temsilcileri ile Antalya Konfeksiyoncular ve Butikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi’ni kabul etti. Ka-Der Antalya Başkanı Karaca; seçim sürecinde Başkan Uysal’a sözleşme imzalattıklarını anımsatarak, “Birçok konuda girişimlerinizi, çalışmalarınızı izliyoruz” şeklinde konuştu.

Kadına duyarlı çalışmalar
Ciddi projelere imza atmanın yanı sıra dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Uysal; “Sözleşmemize sadığız. Kadına duyarlı çalışmalar ve kadına bütçe yapan belediyeyiz. Kadınlarımızın mesleki gelişimleri ve ekonomik hayatta etkin olarak yeralmaları için meslek edindirme kursları, çalışan anneler ve çocuklarına yönelik kreş ve dezavantajlı gruplar için de sosyal alarm çalışmalarımız var” dedi.

Ruhsat hızlandı
Esnaf olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Konfeksiyoncular ve Butikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Kurul; “Sizin göreve gelmenizle ruhsat alma işlemleri hızlandı” diyerek teşekkür etti. Esnafın, küçük esnafın kent ekonomisinin en dinamik kesimi olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal şöyle konuştu; “Hiçbir ayrım gözetmeksizin insanlarımızla iletişim halindeyiz ve sorunların çözümü için çalışıyoruz.” 

Son Güncelleme: 13.11.2014 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.