ANTBİRLİK'ten Türk bayraklı kutlama

ANTALYA Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) tarafından Serik ilçesinde halka ve esnafa 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı armağan edildi.

29 Ağustos 2020 Cumartesi 13:51
ANTBİRLİK'ten Türk bayraklı kutlama

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) tarafından Serik ilçesinde halka ve esnafa 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı armağan edildi.


ANTBİRLİK ve Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm Serik halkı ve esnafını ziyaret ederek 10 bini aşkın Türk bayrağı armağan ettiklerini söyledi. Hem vatandaşların bayramını kutlayan hem de rengini şehitlerin kanından alan şanlı bayrağı öperek yaşlısı genci 7'den 77'ye herkese hediye ettiklerini aktaran Başkan Yavuz, "Bugün bir kez daha gururluyuz ve coşkuluyuz. Çünkü bugün 30 Ağustos ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıl dönümü. Ülkemiz için böylesine önemli bir günde, 15 Temmuz'da olduğu gibi yine halkımıza Türk bayrağı armağan etmek istedik" dedi.

Yavuz, "Eminim ki halkımız da şanlı Türk bayrağımızı gerek evlerinin gerekse de iş yerlerinin en güzel yerlerine asacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.