Aksu'da yeni kaymakama hazırlık

Aksu’nun ilçe olmasından sonraki 4’üncü Kaymakamı olan Aydın Ergün’ün bu hafta içinde göreve başlaması bekleniyor. Ergün’ü güzel bir karşılama yapmak amacıyla Kaymakamlık bahçesinde çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:14
Aksu'da yeni kaymakama hazırlık
AKSU Kaymakamlığına atanan Aydın Ergün’ün bu hafta içinde göreve başlayacağı bildirildi. Aksu Belediyesi ekipleri tarafından Kaymakamlık binasının bahçesinde yeni Kaymakam Aydın Ergün’ü karşılamak amacıyla bazı düzenlemeler yapılıyor. Bahçenin kenarındaki topraklık alanları çiçeklendiren ekipler, temizlik çalışmaları da gerçekleştiriyor. Aydın Ergün için Kaymakamlığın girişinde karşılama töreni yapılacağı belirtildi.
Türkiye’nin kalbi Çankaya’dan Aksu’ya atanan Aydın Ergün, Aksu’nun 4’üncü kaymakamı olacak. Aksu’nun ilçe olmasından sonra ilk kaymakam olarak göreve başlayan Raif Özener, daha sonra bu görevi Veysel Özgür’e devretti. Özgür’den sonra da Süleyman Erdoğan Aksu Kaymakamlığına atandı. Erdoğan’dan sonra ise kaymakamlığa birkaç aydır Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz vekalet ediyordu. Son kararname ile Yavuz da Erzurum’un Palandöken Kaymakamlığına tayin oldu.

Kaymakam Ergün’ü tanıyalım
Çankırı’nın Ilgaz ilçesine bağlı Kızılıbrık köyünde 1966 yılında doğan Kaymakam Aydın Ergün, ilk ve orta öğrenimini Ankara Atilla İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Atatürk Lisesinde tamamladı. Ergün,1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1988 yılında Aydın Kaymakam adaylığından sonra Denizli’de Mülkiye Müfettişi yanında teftiş stajını tamamladı. Keçiören’de Kaymakam Refikliği görevini yerine getirdikten sonra Hizmetiçi Eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere’de bulundu. 1989 yılından itibaren sırasıyla Mengen Kaymakam Vekilliği, Köprübaşı, Tutak, Araban, Çivril, Yerköy, Beykoz ve Sur Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Aydın Ergün, 2014 yılında Çankaya Kaymakamlığına, son kararname ile de Aksu Kaymakamlığına atandı. Ergün, evli ve bir çocuk babası.



 

Son Güncelleme: 12.12.2016 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.