Aksu'da Belediye Personel A.Ş’ye atamalar yapıldı

Aksu Belediyesi bünyesinde kurulan Aksu Belediyesi Personel A.Ş’ye yeni dönemin atamaları yapıldı. 

17 Haziran 2019 Pazartesi 17:17
Aksu'da Belediye Personel A.Ş’ye atamalar yapıldı

Taşeron işçilerinin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmesini sağlayan ve olağanüstü hal kapsamında 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda Aksu Belediyesi Bünyesi 2 yıl önce kurulan Aksu Belediyesi Personel A.Ş’ye yeni dönemin atamaları gerçekleştirildi. Aksu Belediyesi eski Meclis üyelerinden Hüseyin Demirkaplan, tekrar şirketin başına Başkan olarak atanırken, yine Aksu Belediyesinin eski meclis üyelerinden AK Partili Ahmet Aydoğmuş ise Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

2 MHP’li üye, 3 yüz personel

Başkan ile beraber 5 yönetim kurulu üyesinden oluşan şirketin 3 kişilik yönetim kurulu üyeliklerine ise, MHP’li meclis üyeleri Kemal Kara ve Osman Sarı ile Aksu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Şengülen getirildiği bildirildi. Ayrıca, Aksu Belediyesi Personel A.Ş’nin bünyesinde 3 yüz’e yakın taşeron firmalardan geçiş yapan personelin bulunduğu ifade edildi.    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.