6 mahalleye semt spor sahası temeli

KEPEZ Belediyesi tarafından Altınova Düden, Çamlıbel, Duacı, Karşıyaka, Mehmet Akif Ersoy ve Ünsal mahallelerine yapılacak 6 yeni semt spor sahasının temeli törenle atıldı.

09 Kasım 2017 Perşembe 16:03
6 mahalleye semt spor sahası temeli

Kepez Belediyesi 6 yeni semt spor sahası için toplu temel atma töreni gerçekleştirdi. Ünsal Mahallesi 5105 Sokak'ta gerçekleşen toplu temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, yönetim kurulu üyeleri, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Ünsal Mahalle Muhtarı Nazmi Cabadak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 6 yeni semt spor sahasının temellerini atmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Tütüncü, “Binlerce metrekarelik alan içinde futbol, basketbol, voleybol sahalarının, parkların, yeşil alan düzenlemelerinin, spor aletlerinin olduğu, kaykay parklarının olduğu fevkalade güzel ve nitelikli tesisler bu tesisler. Yaklaşık maliyeti de 6 milyon liranın üzerinde. Bir kalemde yapmış olduğumuz bu yatırımla 6 milyon liranın üzerinde bir yatırımı mahallelerimize gençlerimize, yavrularımıza ve çocuklarımıza armağan ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Geçen yıl 5 ayrı mahallede semt spor sahaları yaparak, hizmete sunduklarını belirten Başkan Tütüncü, “6 semt spor sahası daha geliyor. İnşallah 2018 yılında tam 11 semt spor sahasını Kepez'e armağan etmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi. 

ÜNSAL'A MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE 
Ünsal Mahallesi'ne 2 hedef ve 2 müjdesi olduğunu da dile getiren Tütüncü, “Uzun yıllar devam eden Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduların bir türlü çözülemeyen sorunlarını yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. 2018 yılı içerisinde bu hemşehrilerimizin tamamının tapu sorununu ortadan kaldırıyor, kendilerine tapularını veriyor, onların da problemlerini çözüyoruz. İkincisi buraya yeni bir okul lazım. Yeni okulun mülkiyet sorunu ile alakalı olarak muhtarımızla gerekli çalışmaları yaptık. Ankara'dan sorunun çözümünü takip edeceğiz. Tapu sorununu da çözerken 208 dükkanlık sanayi tesisi daha doğmuş oluyor" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.