Aksu’nun her yanını köşe bucak ziyaret eden Ümmü Şahin, gazetemize de bir ziyaret de bulunarak bizleri onurlandırdı.  Ümmü Hanımla bir araya gelmişken hem kahvelerimizi içtik hem de uzun uzun sohbet etme şansı yakaladık. Sosyal projelere, kadına yönelik sosyal aktivitelere ve hizmetlere önem veren Ümmü Hanım, Aksulu kadınların hemen hemen her ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını, Aksulu kadınlarla yol almanın keyifli olduğunu dile getirdi. Aksu Belediyesinin bu konuda hizmetlerinden de son derece memnun kaldığını da ifade ederek eşinin başarılı işler yaptığı için onunla gurur duyduğunu söyledi.

Hem Başkan eşi olarak hem de Ümmü Şahin olarak genç, yaşlı bütün kadınların yanında ve yakınında olmaya çalıştığını, kadının toplumdaki yeri, görevleri, anne, eş, kardeş, abla gibi üstlendiği rolleri hakkıyla yerine getirdiğini ve bunları yaparken sorumluluklarından asla vazgeçmediklerini paylaştı.

Sohbetimiz esnasında söz döndü dolaştı referandum sürecine geldi.  Bu konuda ki görüşlerini sorduk Ümmü Hanıma,  İmam Şafii Hazretlerinin sözlerinden bir örnekle söze başladı; “Fitne zamanın da düşman oklarını takip edin, oklar nereye gidiyorsa doğru oradadır” sözünü ilke olarak kabul görürsek Ülkemizin ve Aksu’nun geleceği için sağ duyulu düşündüğümüz vakit, hiç düşünmeden evet dememiz lazım gerekiyor. Bu bir fırsat ve bir daha ele geçmeyecek tarihi bir fırsat. Biz iki yılda bir hükümet değiştiren, on yılda bir darbe yapılan, ülke olarak devam edemeyiz. Ülkenin geleceği için olumsuz düşünceleri bir tarafa bırakıp istikrar için evet demeliyiz. Biz bir Müslüman ülke olarak irademizi idareye dönüştürmemiz gerekiyor dedi.

Aksulu kadınların sağduyusuna çok fazla inanan Ümmü Şahin kadınlardan tam desteğin çıkacağına yürekten inanıyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Gazete Ofisimizi Ziyaret eden Aksu Belediye Başkanı eşi Ümmü Şahin’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.