Turizmci Var kalbine yenildi

TUI Hotels And Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Mahmud Var, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 13:56
Turizmci Var kalbine yenildi
Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki evinde birlikte kaldığı nişanlısı Christina Schmuckek, TUI Hotels And Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Mahmud Var'ı dün sabah uyandıramayınca oteli arayıp yardım istedi. Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Mahmud Var, kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Var'ın cenazesi Özel Aspendos Hastanesi morguna konuldu. Mahmud Var'ın cenazesinin çarşamba günü İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.

Antalya Taurus Golf Kulüp üyesi de olan Mahmud Var'ın kulüp üyelerini dün golf oynamaya davet ettiği belirtilirken, Golf Kulübü Başkanı Recep Turan, "Değerli genel müdürümüz ve üyemiz Mahmud Var'ın ani ölümü bizi derin üzüntüye boğdu. Taurus Golf Kulübü olarak onun adını yaşatmak için her yıl golf turnuvası düzenleyeceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 09.01.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.