Çelik: Turizm esnafı çok zor durumda

MANAVGAT Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, turizm bölgelerinde iş yapan esnafın finansal açıdan çok zor durumda olduğunu kaydetti.

07 Ekim 2016 Cuma 14:30
Çelik: Turizm esnafı çok zor durumda
MESO Başkanı Hasan Çelik Örenşehir, Çenger, Kızılot, Kızılağaç ve Side'deki esnafı ziyaret etti. Başkan Çelik, turizm esnafının çok fazla sorunu olduğunu gördüklerini kaydetti. Bu sene turizm sezonunun çok kötü geçtiğini ve bu durumdan en çok esnafın zarar gördüğünü kaydeden Başkan Hasan Çelik, “Esnafımızın sıkıntıları büyük, özellikle Rus ağırlıklı bölgelerde turist yok denecek kadar az. Son günlerde biraz turist gelmiş ama o da derde derman değil" dedi.

MESO Başkanı Hasan Çelik, “Her zaman her yerde yanlarında olmaya devam edeceğim. Esnafın taleplerini her zaman üst kuruluşlara, yetkili mercilere iletiyoruz. Birçok isteğimiz kabul gördü ama yetersiz. Burada dükkan sahiplerine de iş düşüyor. Kiralarda bir miktar iyileştirme ve kirasını ödeyemeyen esnafa yeni sezonda esneklik tanısınlar. Bazı mülk sahiplerinin bu yıl kiraları aşağı çektiğini de biliyoruz. Diğer mülk sahiplerinden de aynı şeyi bekliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.10.2016 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.