Antalya'daki Kadınlar Plajı sezonu kapattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Sarısu Mesire Alanı'nda 72 dönümlük alana yaptığı Kadınlar Plajı, 'Yaza Elveda Kışa Merhaba' partisiyle sezonu kapattı. Kış boyunca spor aktiviteleri ve kafeleriyle hizmet verecek komplekste, kadınlara müzik eşliğinde balık- ekmek ikram edildi.

03 Kasım 2014 Pazartesi 09:10
Antalya'daki Kadınlar Plajı sezonu kapattı
Sarısu Kadınlar Plajı Halkla İlişkiler Müdürü Birgül Konuk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e komplekse verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Konuk, “Kompleksimiz kışın SPA aktiviteleriyle devam edecek. Hamam, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sunacağız. Butik bölümü ve kafelerimiz hizmet verecek. Spor aktiviteleri devam edecek. Kadınlarımız çıkışta güvenlik görevlilerine telefon numaralarını ve isimlerini bırakarak burada yapılacak aktiviteler için talepte bulunabilir" dedi.

Kış döneminde her çarşamba kadınlar matinesi düzenleneceğini anlatan Konuk, "2015 yazı için ciddi çalışmalar olacak. Açıldığı günden beri günde 1050 kadını ağırladığımız kompleksimize gösterilen ilgiye teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç da "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel kadınlar için duyarlı bir davranışta bulundu. İlk açıldığı günden itibaren eleştiri alan bu kompleks, eleştirenler tarafından da ziyaret edildi" dedi.
 

Son Güncelleme: 03.11.2014 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.