Antalya'da köpek balığı iddiası

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı gözde turizm merkezlerinden Kekova’da boyu 2 metreye yakın olan balık korkuya sebep oldu.

22 Temmuz 2014 Salı 11:52
Antalya'da köpek balığı iddiası
Antalya'nın Demre ilçesine bağlı gözde turizm merkezlerinden Kekova’da bir balıkçı tarafından çekilip sosyal medya üzerinden "Kekova Körfezi'nde köpek balığı, korkmuş hissediyor" notuyla paylaşılan görüntüde boyu 2 metreye yakın olduğu görülen ve suyun üzerinde yüzgeçi görülen balık korkuya sebep oldu.

Demre ilçesine bağlı doğal güzellikleri ve Batık Kenti ile ünlü Kekova’da köpek balığı olduğu iddia edilen balık amatör kameraya yansıdı. Turizm sezonunda yüz binlerce turistin ziyaret merkezi olan dünyaca ünlü Kekova’da, Hüseyin Kormal isimli bir vatandaşın sosyal medya üzerinden 20 Temmuz tarihinde paylaştığı görüntü panik paniğe sebep oldu. Görüntüde, Kekova Koyu giriş bölgesinde bulunan kıyı şeridine kadar giren ve yüzgeçi su üzerinde olan balığın kıyıya oldukça yaklaştığı görülüyor. 2 metre kadar olduğu tahmin edilen balığın yaz aylarında avlanmak için kıyaya gelebileceği ifade edildi.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüde, balığın görüntüsünün kaydedildiği bölgenin günü birlik tur düzenleyen teknelerin yüzme molası verdiği alana çok yakın olması dikkat çekti.  

Son Güncelleme: 22.07.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.