Animasyon eğlencesine iki hafta rötar

Antalya kent merkezindeki tek su parkı Aqualand Su Cenneti'nde düzenlenen animasyon şovlar için geri sayım başladı.

03 Temmuz 2015 Cuma 09:45
Animasyon eğlencesine iki hafta rötar
Gün içinde iki oryantalin sahneye çıktığı ve farklı şovlarla turistlere eğlenceli saatlerin yaşatıldığı animasyon etkinliğinin başlangıç tarihi 8 Temmuz olarak belirlendi. Gerek danslar, gerek turistlerle gerçekleştirdikleri yarışma ve şovlarla su parkı eğlencesine farklı bir soluk getiren animasyon gösterileri, merakla bekleniyor.

Hava şartları ve turist yoğunluğunun azlığından dolayı animasyon programının 15 gün geciktiğini belirten Aqualand Su Parkı Koordinatörü Burhan Gümüşoğlu, "Turist yoğunluğuna göre animasyon programımıza yön veriyoruz. Şovların başlangıç tarihini iki hafta öteledik. Mayıs ayında gördüğümüz turist sayısını bu yıl temmuzda göremiyoruz. Bununla birlikte işletmemizin içindeki etkinliklerde de değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz" dedi.

Sezonun Ramazan Bayramı ile birlikte hareketleneceğini düşündüklerini sözlerine ekleyen Gümüşoğlu, "Ramazanın ardından yerli turist tatil programlarına başlayacak. İç pazarda yaşanacak hareket bizlere de olumlu yansıyacaktır" diye konuştu. 



Son Güncelleme: 03.07.2015 09:48
Anahtar Kelimeler:
AntalyaAqualandAnimasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.