Gazetemiz Güney Haberci Aksu bu sayıyla birlikte 7 yılı geride bırakarak 8’inci yayın yılına giriyor. Gazetesine sahip çıkan ve bağrına basan bütün Aksululara sonsuz teşekkürler…

Birlikte çıktık bu yola tam yedi yıl önce.

 ‘Teşekkürler Aksu’ başlıklı ilk sayımızla en başından Aksu’ya Teşekkür ederek yol aldık. Geldiğimiz kocaman bu zaman diliminde bir kez daha ‘Teşekkürler Aksu’ diyoruz.

Bu dünya güzeli ilçemizde beraber büyüdük, beraber geliştik ve birlikte bu günlere yürüdük. Kırmadan, küstürmeden ve incitmeden.

Yıllar önce buraya geldiğimiz günleri hatırlıyorum. Mahalle mahalle gezerek röportajlar yaptık. Aksu’nun kıymetli sakinlerinin öykülerini dinledik, söyleşiler yaptık ve sayfalarımıza taşıdık.

Güzel ilçemizin geçmişi, bugünü, kültürü, gelenek ve görenekleri, bilim, kültür, eğitim ve sanatta attığı adımları başından beri derleyerek,  gelecek nesillere uzun yıllar sonra faydalanacakları bir arşiv bıraktığımızı düşünüyoruz.

Gazetemiz Aksu’nun her mahallesin de okunuyor. Fettahlı, Kurşunlu, Pınarlı, Güzelyurt, Altıntaş, Karaöz, Murtuna, Alaylı ve dahası. Merkez mahalleleri yazmıyorum. Yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana Aksu’nun her yanında var olmaya çalıştık, nasip olursa var olmaya da devam edeceğiz.

Biz de “10” sanal yıl ve “7” baskılı yılsonunda bir yaş daha ilerledik.

Bu zaman diliminde Aksu için faydalı olabildik mi?

Bunu en iyi okurlarımız değerlendirecekler.

Şimdi daha tecrübeli, süreklilik kazanmış bir okur kitlesine sahip ve daha iyisini vermeyi ilke edinmiş ekibimizle ileriye daha güvenle bakabiliyoruz.

Hedeflerimizi belirledik ve bu yolda ilerleme çabası içerisindeyiz.

Dönüp geriye baktığımızda Aksu için güzel şeyler yaptığımızı görüyoruz, ileriye baktığımız vakit Aksu için daha yapılacak çok güzel işlerimizin olduğunu görüyoruz.

Siz okurlarımıza gelecek yıllarda da elimizden gelenin en iyisini hak ettiği hızda vermeye devam edeceğiz.

Yeni yaşımız kutlu olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.