Turnuvada çeyrek final zamanı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 16:37
Turnuvada çeyrek final zamanı
Aksu Belediyespor tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada son 8 arasına kalan takımlar belli oldu. Çeyrek finale kalan mahallelerin muhtarlarının katılımı ile AKsu BElediyespor Kulübü’nde düzenlenen kura çekiminde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Kura çekimine göre eşleşmeler şöyle oldu:
Çalkaya Mah.-Fatih Mah.
Pınarlı Mah.-Barbsaros Mah.
Yurtpınar Mah.-Gökdere Mah.
Alaylı Mah.-Murtuna Mah.



Madalyalar hazır

Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, 35 mahalleden oluşan geniş coğrafyaya sahip olan Aksu’da gençlerimiz birbirini tam olarak tanımadığını belirterek, “Turnuvada günde 8 takım maç oynuyor ve hergün halı sahaya 96 sporcu çıkıyor. Maç için mahalle sakinleri sporcu aileleri ile birlikte günlük bin kişi geliyor. Mahalleli birbirini tanıdı. Halkın birbiri ile kaynaşması çok önemliydi. Zaten ismi çok önemli ve anlamlı. Bu sene bu işi biraz daha ciddiye aldık, gençlerimiz ve muhtarlar ciddi ilgi gösterdi. 35 mahallenin 26’sı katıldı. Geçen yıl 18 takım katılmıştı, önümüzdeki sezon 30’un üzerine çıkacağını düşünüyorum” dedi.

Perşembe akşamı turnuvayı bitirmek istediklerini belirten Selvi, şunları söyledi: “Turnuva sonunda ilk 3 ve en centilmen takıma kupa ve madalya vereceğiz. Adına yakışan bir turnuva oldu. Turnuvaya gösterilen ilgi nedeni ile mahalle sakinlerine, muhtarlara ve özellikle Güneyhaberci Aksu Gazetesi’ne çok teşekkür ediyorum. Maça gelemeyenler ile bizim aramızda çok güzel köprü oldunuz. Gerek kaymakamımız, gerek belediye başkanımız, gerekse AK Parti ve MHP İlçe Başkanları maçları sürekli takip ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Bu işin Aksu esnafına maddi anlamda getirisi oldu. Her akşam buraya bin kişi geldi ve bu insanlar köftecide, pastanede, markette alışveriş yaptı. Ekonomik olarak canlılık sağladı”.
 

Son Güncelleme: 22.05.2017 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.