Sporculara sponsor desteği

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde çalışmalarına devam eden sporcuların sağlık giderlerinin karşılanması amacıyla Özel Akdeniz Şifa Hastanesi ile sportif destek anlaşması yaptı.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:36
Sporculara sponsor desteği
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Özel Akdeniz Şifa Hastanesi arasında gerçekleştirilen sponsorluk sözleşmesi kapsamında 19 ilde faaliyet gösteren Antalya Olimpiyat Merkezi'ndeki bisiklet ve okçuluk branşındaki 32 sporcu ile antrenörler ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Protokol Özel Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu arasında 1 yıl geçerli olmak üzere imzalandı.

Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye'de aralarında Antalya'nın da yer aldığı 19 ilde faaliyet gösteren Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde sporcuların, önemli başarılar kazanmak için yoğun antrenman programıyla çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı. Sporcuların zaman zaman sağlık sorunları yaşadığını aktaran Hacıcaferoğlu, "Özel Akdeniz Şifa Hastanesi gibi kurum ve kuruluşların spora verecekleri destek ile sporcuların daha güvenli ve sağlıklı ortamda spor yapacaklar" dedi.

Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı ise sporculara sunacakları sağlık hizmeti ile Türk sporuna hizmet vermekten dolayı gurur duyduklarını söyledi. Sarı, Antalya'da yetişen sporcuların olimpiyatlarda başarı elde etmesi için kurumsal firma olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.