Şimşek'e yüksek lisans

Başkan Gencer, “Bizden önceki yönetimlerin gösterdiği fevkalade çalışmaları kaldığı yerden sürdürüyoruz. Devraldığımız bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Bu onur tüm Antalyalıların" dedi.

12 Eylül 2013 Perşembe 12:29
Şimşek'e yüksek lisans
Avrupa Futbol Federasyonu Birliği (UEFA), kurumsal yapıya sahip, yenileme ve geliştirme uygulamalarını eksiksiz yerine getiren Medical Park Antalyaspor'a kulüp yüksek lisansı verdi. Daha önce verilen kulüp lisans notunu yükselten UEFA, kırmızı beyazlı kulübün kriterleri eksiksiz yerine getirdiğini tespit etti. Başkan Gültekin Gencer, onur verici bu gelişmeleri değerlendirmeden önce, başarılı olmuş bazı projelerin iptal edildiğine dair dedikodulara açıklık getirdi.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ
Gencer, “Biz hiçbir projeyi iptal etmedik. Aksine var olan uygulamaların da çıtasını yükseltmeyi hedefledik. Bizden önceki yönetimin bize bıraktığı şerefli bayrağı aynı ciddiyet ve sorumlulukla taşıyoruz. Daha önceki yönetimin çağdaş ve modern çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. UEFA'nın da kulüp lisansı vermesine vesile olan bu çalışmaları yüksek lisans seviyesine taşıdık. Yönetimimiz hiçbir uygulamayı iptal etmediği gibi, yeni yeni projeleri hayata geçirerek kaliteyi yüksek seviyeye taşıyacak kararlar almaktayız" diye konuştu.

SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ
Başkan Gencer konuşmasını şöyle noktaladı: “Türkiye Futbol Federasyonu, spor kamuoyu ve camiamızca takdir görmüş her projenin devamlılığı için gerekli organizasyonlara devam ediyoruz. Özellikle altyapı yapılanmamız içerisinde bu projelerin değerini, katılımını, kalitesini yükselterek ve geliştirerek daha kapsamlı hale getiriyoruz. Tüm projeleri sezon içerisinde uygulamaya koyacağız. Altyapımızda görev yapan teknik ekip ve personelimiz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her projemizin, her oyuncumuzun ve her velimizin bizim için bir değer olduğunun bilinciyle, tüm bilgi ve becerisiyle en iyiyi yapmak için çalışmalarına aralıksız devam edecektir." 

Son Güncelleme: 12.09.2013 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.