Şimşek cuma günü dönüyor

Antalyaspor, Ankara'daki 3'üncü kamp dönemini cuma günü tamamlıyor.

06 Ağustos 2013 Salı 12:38
Şimşek cuma günü dönüyor
Kırmızı beyazlı takım, cuma günkü son idmanın ardından Antalya'ya dönecek ve cumartesi günü de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Fethiyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Antalyaspor'un yeni transferleri başta teknik direktör Samet Aybaba olmak üzere Arton Ferdinand, Serkan Balcı, Saso Fornezzi, Milan Baros, Fikret Sevgilgen Fethiyespor maçından önce törenle sözleşme imzalayacak.

4'ÜNCÜ KAMP YİNE DAVRAZ'DA
Fethiyespor ile oynanacak özel maçtan sonra pazar günü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular kahvaltıda bir araya gelecek ve ardından 4'üncü ve son dönem kamp için Davraz'a çıkılacak. Antalyaspor, 16 Ağustos Cuma akşamı oynayacağı sezonun ilk maçı için Antalya'ya gelecek ve maçtan sonra 1 günlük izinin ardından yeniden Ankara Rixos Otel'de kampa girecek.
 

Son Güncelleme: 06.08.2013 12:49
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporKamp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.