'Satılmayacak hiç bir futbolcu yok'

FRAPORT TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Şu anda transfer görüşmeleri yapılacak dönemde değiliz. Aslında resmi teklif de yok. Transfer dönemi geldiğinde yalnızca Nazım ile ilgili değil, kulübümüzün ve oyuncu menfaatleri doğrultusunda verilmeyecek ve satılmayacak hiç bir futbolcu yok" dedi.

16 Nisan 2020 Perşembe 12:06
'Satılmayacak hiç bir futbolcu yok'

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) -

Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Nazım Sangare hakkında kulübe yapılan resmi teklif bulunmadığını söyledi. Transfer süreci için koronavirüs sonrası maçların ne zaman ve nasıl oynanacağının belirlenmesini bekleyeceklerine dikkati çeken Süğlün, " Şu anda transfer görüşmeleri yapılacak dönemde değiliz. Aslında resmi teklif de yok. Transfer dönemi geldiğinde yalnızca Nazım ile ilgili değil, kulübümüzün ve oyuncu menfaatleri doğrultusunda verilmeyecek ve satılmayacak hiç bir futbolcu yok" diye konuştu.

Mayıs ayı sonunda takımdaki 10 futbolcunun sözleşme tarihinin sona erdiğini hatırlatan Süğlün, şunları söyledi:

"Liglerin başlaması oyuncularla anlaşmalar konusu gündemimizde olacaktır. Liglerin oynanması gündemde, ne zaman oynanacağı belli değil. Mayıs ayı sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili koronavirüsün bitip liglerin oynanacağı zaman değerlendireceğiz. Antalyaspor olarak çalışmalarımıza devam ediyor. Antrenörümüzün haftalık programıyla futbolcularımızın çalışması devam ediyor. Ligler oynanacak olduğunda iki haftalık kamp dönemine ihtiyaç olacaktır. Nasıl olacağı önümüzdeki günlerde belirlenir diye umut ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.