Samet Hoca'nın talebine Başkan Gencer'den yanıt!

Brezilya'dan 2, İspanya'dan da 1 oyuncunun menajerleriyle randevu alındığını belirten Gencer, “Temasa geçtiğimiz Brezilyalılardan biri Alex'in takımı Coritiba'da oynuyor" dedi.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:36
Samet Hoca'nın talebine Başkan Gencer'den yanıt!
Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Samet Aybaba'nın son oyuncu isteğine sıcak bakıyor. Aybaba'nın açılış töreni sırasında yaptığı “Bir ön libero ihtiyacımız var" talebini dikkate alan Başkan Gencer, 2 Brezilyalı ve 1 İspanyol oyuncunun peşinde olduklarını, menajerlerinin dün akşamdan itibaren Antalya'ya gelerek tesislerde görüşmeye başladıklarını ifade etti.

2 GÜN İÇİNDE BİTİRİRİZ
Transferi düşünülen oyuncuların isimlerini gizli tuttuklarını, temasta oldukları Brezilyalı futbolculardan birinin Alex De Souza'nın takımı Coritiba'da forma giydiğini vurgulayan Başkan Gencer, şöyle devam etti: “Takımın ihtiyaç duyulan mevkilerine kaliteli transferler yaptık. Hocamızın ön libero isteğini haklı bulduk. Hemen temasa geçtik. 2'si Brezilya'da diğeri de İspanya Ligi'nde top koşturan oyuncuların menajerlerini Antalya'ya davet ettik ve iki gün içinde bu transferi de bitireceğiz." 

Son Güncelleme: 12.08.2013 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.