Rektöre kadın futbolunu anlattılar

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı yöneticileri, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kadın futbolu hakkında bilgi verdiler.

10 Ocak 2017 Salı 12:35
Rektöre kadın futbolunu anlattılar
Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Başkanı Süleyman Türk, Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, Sportif Direktör Hüseyin Türk, Prof. Dr. İsmail Yüksek ile bir araya geldi. Yönetici ve teknik ekip, kulübü ile kadın futbolu hakkında Prof. Dr. Yüksek'e bilgi verdi. Rektör Yüksek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Futbolla ilgim büyük. Şu an Trabzonspor yönetim kurulu üyesiyim. Döşemealtı ise hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe. Süper ligde bir kadın futbol takımının olması çok güzel. Üniversitemiz ile ortak projelere imza atabiliriz. Gençlere özellikle kızlara futbolu sevdirmek adına üniversitemizde maçlar ve paneller yapabiliriz" diye konuştu.



REKTÖR'E FORMA
Kulüp Başkanı Süleyman Türk ve Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, üzerinde ismi yazılı forma hediye ettikleri Rektör İsmail Yüksek'e ilçeyi ve kadın futbolunu anlatarak, birlikte yapılabilecek organizasyonlarla hem ilçenin hem üniversitenin hem de sporun sevdirilmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 10.01.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.