Pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor

KIRKGÖZ Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübü'nün Güreş takımı, Kırkpınar güreşleri çalışmalarını sürdürüyor.

26 Mayıs 2016 Perşembe 15:57
Pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor
 Kırkpınar yağlı pehlivan güreşlerine haftanın 6 günü antrenman yaparak hazırlanan Kırkgöz Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübü'nün güreş takımı, Belediye Başkanı Turgay Genç ve Döşemealtı Güreş Ağası Osman Ali Avcı ziyaret etti.



Minikler dahil her boyda 30 sporcu ile Kırkpınar güreşlerine hazırlanan Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı, Yeşilbayır Stadı'nda güç artırmaya yönelik çalışma yaptı. 2015 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu, Serkan Şentürk, Ramazan Bircan ve Ali Altun ile başaltında mücadele eden güreşçiler, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı, zaman zaman Amerikan futbolu oynadı.



Ayaklarına bağlanan iplerle ağırlık çekerek bacak kaslarını güçlendirmeye yönelik antrenman yapan başpehlivanlar, daha sonra futbol topu ile el pası oynadı. Antrenör Kemal Yılmaz nezaretinde çalışma yapan güreş takımı, iki ayrı takım oluşturarak birbirlerine futbol topuyla el pası attı. En çok pas yapan takımın kazandığı oyunda, güreşçilerin gösterdiği mücadele büyük beğeni topladı.



Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenör Kemal Yılmaz, haftanın 6 günü idman yaptıklarını söyleyerek, haftanın 3 günü salonda, 2 günü cimde yağlı güreş ve 1 günü de kondisyon ve güç artırma amaçlı kros çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 26.05.2016 15:58
Anahtar Kelimeler:
Antalya Döşemealtı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.