Paşa'nın Melekleri Danimarka yolcusu

AVRUPA Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası yarı final ilk maçında Isparta'da ağırladığı Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro'ya 38-25 mağlup olan Muratpaşa Belediyespor, rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

08 Nisan 2015 Çarşamba 13:41
Paşa'nın Melekleri Danimarka yolcusu
EHF Kupası'nda yarı finale yükselen ilk Türk ekibi olan Muratpaşa Belediyespor, pazar günü Team Tvis Holstebro ile Danimarka'da rövanş maçına çıkacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Paşa'nın Melekleri, cuma günü Danimarka'ya giderek kampa girecek. Muratpaşa Belediyespor, Team Tvis Holstebro'yla karşılaşacağı yarı final rövanş maçının ardından Süper Lig şampiyonluğu için play off müsabakalarında oynayacak.

Play off müsabakalarında ikinci grupta yer alan Paşa'nın Melekleri, 17 Nisan'da Antalya'da Ardeşenspor, 21 Nisan'da deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor, 25 Nisan'da deplasmanda Ardeşen ile rövanş maçı, 29 Nisan'da da evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Muratpaşa Belediyespor, 2-3 Mayıs'ta da Bursa'da Türkiye Kupası final karşılaşmaları oynayacak.

Son Güncelleme: 08.04.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.