Miniklerden spor şenliği

BAHÇEŞEHİR Koleji'nde eğitim gören anaokulu öğrencileri ile farklı okullardan gelen kursiyerler, spor şenliği düzenledi.

01 Haziran 2018 Cuma 10:52
Miniklerden spor şenliği

Okulun spor salonunda coşkuyla gerçekleştirilen sportif şenlikte öğrenciler, bir yıl boyunca spor eğitiminde aldıkları becerileri sergiledi. Anne ve babaların da dahil olduğu uyumlu ve disiplinli gösteri beğeniyle izlendi.

Bahçeşehir Koleji Parkorman Kampüsü Sportif Koordinasyon Eğitmeni Özgür Karacan, 4-7 yaş arası çocuklara uygulanan eğitimi 11 yıldır sürdürdüklerini, bu eğitimi de çocukların sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimini dikkate alarak hazırladıklarını söyledi. Sporun, çocukların yaşamlarının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Özgür Karacan, “Çocuk sporuna önem veriyoruz. Çünkü çocukların dünyasını anlamak ve nasıl bir ruh hali içerisinde olduklarını bilmek çok önemli. Ayrıca etkinliklerde anne ve babalarının da katıldığı programlar oluşturuyoruz. Anne ve babasıyla birlikte etkinlik yapmanın keyfini hem çocuklarımıza, hem de ailelerine yaşatıyoruz" dedi.

Öğrenciler keyifli performanslarının ardından katılım sertifikası ve gelişim karneleriyle ödüllendirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.