Milan Baros iddialı

Antalyaspor'un kadrosuna kattığı isimler arasında tartışmasız en göze çarpan, kariyerinde birçok Avrupa devi takımları bulunan Milan Baros, ilk kez Fethiyespor maçında taraftar karşısına çıktı.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:45
Milan Baros iddialı
Liverpool'da Şampiyonlar Ligi'ni kazanan, Olimpique Lyon ve Galatasaray'da da lig şampiyonluğu yaşayan Çek futbolcu, Antalyaspor'un başarısı için ter dökeceğini, eski günlerine döneceğinin sözünü verdi.

Form tuttuğunu belirten Çek futbolcu, kısa süre sonra yepyeni bir kimlikle mücadele edeceğini ve Antalyaspor'a katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını vurguladı. Milan Baros, Antalyaspor'un yeni aldığı oyuncularla iyi bir kadro oluşturduğuna da dikkat çekerek şöyle dedi: “Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Kırmızı beyazlı forma altında Türk spor kamuoyu Milan Baros'u bir kez daha tanıyacak. Galatasaray'da yaşadığım sakatlık sonrası bir türlü kendimi gösteremedim. Ama şimdi yeniden form tutmuş durumdayım. Sahaya çıkıp oynamak, Antalyaspor'un başarısı için gollerimi atmak istiyorum." 

Son Güncelleme: 12.08.2013 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.