Meleklerden maça davet

MURATPAŞA Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Süper Lig'in 15'inci hafta karşılaşmasında Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü ile sahasında karşılaşacak.

20 Ocak 2017 Cuma 10:38
Meleklerden maça davet
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, 21 Ocak Cumartesi günü sahasında Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü'nü ağırlayacak. 14 maçtan 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlikle ayrılan ve ligde 5'inci sırada bulunan Paşa'nın Melekleri ve Bursa temsilcisinin mücadelesi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak.

Süper Ligin 2'nci yarısına Ardeşen Gençlik Spor beraberliği ile başladıklarını belirten antrenör Birol Ünsal, hafta içi oynadıkları maçlar sonucu Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldiklerini aktardı. Ünsal, “Ligin ilk yarısında Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü'ne sürpriz bir şekilde mağlup olmuştuk. Şimdi sahamızda rövanşı almak istiyoruz. Tüm Antalya'yı cumartesi günü saat 15.00'te maça davet ediyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.