Melekler Almanya'da

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçında pazar günü Alman ekibi Buxtehuder SV ile oynayacak olan MuratpaşaBelediyespor, havayoluyla Almanya'ya gitti.

06 Mart 2015 Cuma 12:40
Melekler Almanya'da
Yolculuk öncesinde oldukça heyecanlı oldukları gözlenen Paşa'nın Melekleri, Hamburg Buxtehuder kasabasında kampa girdi. Karşılaşmanın oynanacağı spor salonunda ilk antrenmanını yapan Muratpaşa Belediyespor, yarın saat 16.00'da son antrenmanını yaparak maç saatini bekleyecek.

GÖZLER DÖRT YILDIZDA
A Milli takım kalecisi olan Sevilay İmamoğlu Öcal, Belaruslu Nataliya Kotsina, Hırvat Maja Koznjak ve Ukraynalı Olga Laiuk, Muratpaşa Belediyespor'un Almanya ekibi Buxtehuder SV karşısında en büyük kozu olacak. Antrenör Birol Ünsal, takımının moral motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirterek, “Rakibimiz oldukça tecrübeli bir ekip. Çeyrek finalin ilk maçının deplasmanda olması bizim için avantaj. Karşılaşmadan istediğimiz sonuçla dönmemiz için rakibimiz karşısında iyi mücadele etmemiz gerekiyor" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 06.03.2015 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.