MANAVGAT FENERBAHÇE OKULU AÇILDI

Manavgat'ta futbol basketbol ve voleybol branşlarında faaliyet gösterecek Fenerbahçe Spor Okulu açıldı.

02 Haziran 2014 Pazartesi 18:56
MANAVGAT FENERBAHÇE OKULU AÇILDI
Manavgat Fenerbahçe Spor Okulu Koordinatörü Yasin Duran, ilçede futbol basketbol ve voleybol branşlarında faaliyet gösterecek Fenerbahçe Spor Okulu'nu hizmete açtıklarını söyledi. Fenerbahçe altyapısını Manavgat'a getirmenin gururunu yaşadığını belirten Duran, Manavgat'tan yılsonuna kadar mutlaka Fenerbahçe kulübüne sporcu göndereceklerine inandığını belirtti. Yaz dönemiyle birlikte başlayan kayıtların yıl boyu devam edeceğini ifade eden Duran şöyle dedi:

"Süleyman Karakaya, Şeyda Karakaya antrenörlüğünde voleybol dersleri, Süleyman Özer antrenörlüğünde basketbol ve Mehmet Toman antrenörlüğünde futbol derslerimiz başlamıştır. Her ay 2 öğrencimiz, ücretsiz olarak İstanbul'da Fenerbahçe maçı izleme şansına sahip olacak. Şubat ayı içerisinde Fenerbahçe Tesisleri'nde yapılacak 4'lü turnuvaya katılarak Manavgat'ı temsil etme şansı bulacaklar. Sporcularımız Şükrü Saracaoğlu Stadı Fenerbahçe Müzesi'ni de gezme imkânına kavuşarak sömestr tatilini en iyi şekilde değerlendirecek. İlk yılımızda en az 1 veya 2 oyuncumuzu Fenerbahçe'ye kazandırmayı amaçlıyoruz."

Son Güncelleme: 02.06.2014 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.