Köseoğlu: İlk kez bu kadar yaklaştık

MULTIGROUP Alanyaspor Kulübü 2'nci Başkanı Kamil Köseoğlu, takımın tarihinde ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaştığını söyledi.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:46
Köseoğlu: İlk kez bu kadar yaklaştık
 Multigroup Alanyaspor'da cumartesi günü oynanacak Göztepe maçı hazırlıkları başladı. Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönerek bitime 2 hafta kala 2'nci sıraya yükselen turuncu yeşilli takım, Göztepe maçına da mutlak galibiyet için hazırlanıyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan antrenman öncesi, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu tarafından turuncu yeşillilere muz ikram edildi. Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcuları Adanaspor galibiyetinden dolayı kutlayarak Göztepe maçında başarılar diledi.



Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Adanaspor maçında forma giyen futbolcular çalışmayı esneme hareketleriyle tamamlarken, diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Galip Güzel katılmadı. 



KENDİ MAÇLARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ



Antrenmanı izleyen 2'nci Başkan Kamil Köseoğlu, turuncu yeşilli takımın tarihinde ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaştığını söyledi. Çok uzun yıllardır bu camianın içerisinde olduğunu belirten Köseoğlu, "Şehrin bu takıma ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu ilgi maddi değil, manevi destek bekliyoruz. İnşallah son 2 maçımızı da alıp Süper Lig'e çıkacağız" dedi.



Alanyaspor taraftarının 3- 4 yıldır takımı hiç yalnız bırakmadığını dile getiren Köseoğlu, "Adanaspor deplasmanına da gelerek takıma destek verdiler. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de ekibiyle birlikte geldi. Göztepe ile evimizdeki son maçı oynayacağız. Takımımızı son dakikaya kadar destekleyelim. Giresun'a da daha rahat gitmenin yollarına bakalım" diye konuştu.



Süper lig yarışındaki rakip takım Kardemir Karabükspor'un da tecrübeli bir takım olduğuna dikkati çeken Köseoğlu, "Nihayetinde Karabükspor il takımıdır. Ancak biz bu işe inanmış durumdayız. Sonuna kadar da götüreceğiz. Bir daha bu şahsı yakalamak bizi ileriki yıllarda maddi ve manevi zora sokar. Karabük'ten ziyade kendi maçlarımızı düşünüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 04.05.2016 11:47
Anahtar Kelimeler:
Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.