Kınıkspor galibiyetle tanışamadı

ANTALYA Süper Amatör Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Kınıkspor, sahasında oynadığı maçta Yeni Kemer Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı. Kınıkspor, ligin ikinci haftasında da galibiyetle tanışamadı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:16
Kınıkspor galibiyetle tanışamadı
Kınıkspor ile Yeni Kemer Belediyespor arasındaki karşılaşma Kınık Stadı'nda oynandı. Yakup Yılmaz, Yılmaz Alpaslan Kafata ve Batuhan Kolak hakem üçlüsünün yönettiği maç, Kınıkspor'un vuruşuyla başladı. Maça hızlı başlayan Kınıkspor, 3'üncü dakikada Remzi'nin attığı golle öne geçti. Yeni Kemer Belediyespor bu gole 6'ncı dakikada Ali ile cevap verdi. 24'üncü dakikada Kınıkspor'da Veli takımını yeniden öne geçiren golü attı: 2-1. Santra ile atağa geçen Yeni Kemer Belediyespor Serkan ile durumu 2-2'ye getirdi. 37'nci dakikada Kınıksporlu Kadir, attığı şık golle durumu 3-2 yaptı. Maçın ilk yarısı böyle sona erdi. Maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla başladı. 65'inci dakikada Yeni Kemer Belediyespor'dan Doğan Can attığı golle durumu 3-3'e getirdi. Karşılaşma başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.

Maçta Kınıkspor'dan Metehan, Veli ve Kadir, Yeni Kemer Belediyespor'dan İlkay, Gökhen ve Sercan sarı kart gördü.
Ligin ilk haftasında da deplasmanda oynadığı maçta Antalyagücü'ne 1-0 yenilen Kınıkspor, ligde galibiyetle tanışamadı. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.