İyi işler yapıyoruz

Güçlü rakiplerinin artı ve eksilerini çok iyi bildiklerini ve buna göre oynadıklarını belirten Aybaba, "Oyuncularımı kutluyorum" dedi

14 Eylül 2013 Cumartesi 13:25
İyi işler yapıyoruz
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray karşısında sergiledikleri oyun ile aldıkları 1 puanı değerlendirirken, "Galatasaray karşısında iyi işler yaptık. Rakibin artı ve eksilerini çok iyi biliyorduk. Biz de buna göre sahaya yayıldık. Galatasaray'ın üzerimizde büyük baskı kuracağını, hücum oynayacağını biliyorduk. Ona göre karşı bir sistem oluşturduk" dedi.

İYİ TOP OYNADIK

Aybaba 4 hafta'nın geride kaldığını, henüz galibiyetle tanışılmadığını ama Galatasaray karşısında iyi oynadıklarını söyledi. Aybaba, "Onları orta alanda durdurmaya çalıştık. Hücum ettik. Golü de bulduk. Ancak Galatasaray gibi bir takımla oynamanın zorluğunu yaşadık. Bu saatten sonra önümüze bakacağız. Ancak iyi gelişmeler olduğunu söyleyebilirim. Oyuncularımı gösterdikleri üstün performanslarından dolayı kutluyorum" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 14.09.2013 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.