İsmail Balaban başpehlivan

MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenen 3'üncü Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde finalde Orhan Okulu'yu mağlup eden Konyaaltı Belediyesi güreşçisi İsmail Balaban altın kemerin sahibi oldu.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 15:07
İsmail Balaban başpehlivan
Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlediği yağlı pehlivan güreşlerinde 44'ü başpehlivan 738 güreşçi mücadele etti. İlginin yoğun olduğu güreşlerde rakiplerini geçen İsmail Balaban, Döşemealtı Belediyesi adına güreşen Orhan Okulu ile finalde karşılaştı. Pehlivanların büyük mücadele verdiği karşılaşmanın puanlama bölümünde Orhan Okulu'yu yenen İsmail Balaban, başpehlivan olarak altın kemeri taktı. Başpehlivanlıkta Orhan Okulu ikinci, Ekrem Yavuz üçüncü, Şaban Yılmaz dördüncü oldu. Balaban'a başpehlivanlık kupası ve kemerini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek altın kemerin sahibi olan güreşçileri İsmail Balaban'ı tebrik etti. Sezona çok iyi hazırlanan güreş takımının birçok başarıya imza attığını belirten Başkan Böcek, Turhan Balaban'ın da bu yıl baş boyda mücadele ettiğini hatırlattı. Başkan Böcek, tecrübeli güreşçi İsmail Balaban'ın altın kemeri kazanmasının kendilerini onurlandırdığını kaydetti. Güreşçileri tebrik eden Muhittin Böcek, 6 Ağustos 2017'de Feslikan Yaylası'nda yapılacak Konyaaltı Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni heyecanla beklediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 15.05.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.