İpek ve Zülfü'nün büyük başarısı

AYDIN'da düzenlenen Kuşadası Triatlon Yarışması'nda Antalya adına yarışan İpek Öztosun 'elit bayanlarda', Zülfü Karabulut ise 'elit erkeklerde' birinci oldu.

27 Eylül 2016 Salı 12:05
İpek ve Zülfü'nün büyük başarısı
Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğinde düzenlenen triatlon final yarışları, sporcuların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Elit, Genç, Yıldız, Minikler A3, Yaş Grubu kategorisinde mücadele eden sporcular, iki gün boyunca yüzme, bisiklet ve koşu olarak 3 branşta şampiyonluk için ter döktü.

Yarışlar sonunda Antalya adına yarışan İpek Öztosun 'elit bayanlarda', Zülfü Karabulut ise 'elit erkeklerde' 1'inci oldu. Yıldız bayanlarda Sarah Alara İşkin 3'üncü, 60+yaş grubunda Ali Bıdı ikinci olurken, Yıldız Erkekler Takımı ise Türkiye 3'üçüncüsü oldu.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, triatlonda üstün performans gösteren sporcuları tebrik etti. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.