İmza şöleni

Antalyaspor tarihinde ilk kez transfer ettiği birbirinden kaliteli oyuncuların imza töreni için Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı seçti.

09 Ağustos 2013 Cuma 11:37
İmza şöleni
Teknik direktör Aybaba, Saso Fornezzi, Milan Baros, Anton Ferdinand, Serkan Balcı ve Gökçek Vederson ile yuvaya dönen Onur Tuncer, taraftarın önünde sözleşme imzalayacak.

MEDİCAL Park Antalyaspor, transfer ettiği oyuncuların imza törenini, tarihinde ilk kez toplu olarak stadyumda yapıyor. Kırmızı beyazlı kulüp, başta teknik direktör Samet Aybaba olmak üzere Saso Fornezzi, Serkan Balcı, Anton Ferdinand, Milan Baros, Gökçek Vederson ve yuvaya dönen Onur Tuncer ile bu akşam sözleşme imzalayacak.

FETHİYESPOR MAÇI 21.15'TE
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda gerçekleşecek imza şöleni saat 20.00'de başlayacak. Yeni transferler taraftara tanıtılacak ve daha sonra toplu olarak imza atılacak. Antalyaspor, imza töreninin ardından ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Kırmızı beyazlılar, saat 21.15'te de PTT 1'nci Lig'in yeni takımı Fethiyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Aybaba, Fethiyespor maçına tüm oyuncuları görmek adına iki ayrı 11 ile çıkacak.

ŞÖLENE BEKLİYORUZ
Başkan Gültekin Gencer, toplu imza töreninin Antalyaspor'a yakışır bir şekilde yapılabilmesi için her türlü çabaya gösterdiklerini belirterek, herkesi şölene çağırdı. Gencer “Antalyaspor hepimizin takımı. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden istediğimiz tek şey bize destek olmanız. Şimdi tüm Antalyalıları bu akşamki şölene bekliyoruz. Heyecan veren kadroyu oluşturduk. Antalyaspor yeni sezonda her zamankinden çok daha farklı bir kimlikle mücadele edecektir" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 09.08.2013 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.