Hokeyciler Zagreb'ten döndü

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te düzenlenen Avrupa 18 Yaş Altı Kadınlar Açık Alan Hokey Şampiyonası'na katılan Alanya Belediyespor'un milli sporcuları ve antrenörü Ayşegül Demirel, Alanya'ya döndü.

30 Temmuz 2013 Salı 12:21
Hokeyciler Zagreb'ten döndü
Avusturya, Litvanya, Kiribati, Bulgaristan ve Hırvatistan'ın mücadele ettiği şampiyonada 3'üncü olan Türkiye'nin Alanyalı sporcuları Hatice Özen, Hande Gündoğmuş ve Fatma Altıparmak, antrenör Ayşegül Demirel ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı da katıldı. Başkan Sipahioğlu, antrenör Ayşegül Demirel ve sporcuları, Türkiye'yi ve Alanya'yı en iyi şekilde temsil eden sporcuları kutladı. Antrenör Demirel ise Sipahioğlu'na başarılarının artarak devam edeceğini söyledi. Milli takım kaptanı Hatice Özen de her geçen gün biraz daha tecrübe kazandıklarını belirtti.
 

Son Güncelleme: 30.07.2013 13:22
Anahtar Kelimeler:
AntalyaHokeycilerZagreb
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.