Gencer'den Akaydın'a gönderme

Gültekin Gencer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görevde olduğu 10 yıllık sürede, yakasından Bursaspor rozetini çıkarmadığını söyledi. Gencer, "İnşallah bize de yakasından Antalyaspor rozeti eksik olmayacak bir belediye başkanı nasip olur" dedi.

03 Eylül 2013 Salı 12:28
Gencer'den Akaydın'a gönderme
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin(KONSİAD), Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde (ATİK) düzenlediği sabah kahvaltısında konuştu.

Bursaspor maçı öncesinde yaşadığı bir olayı anlatan Gencer, Bursaspor Yönetim Kurulu'nun Bursaspor ve Antalyaspor taraftar temsilcilerini maç öncesinde yemekte bir araya getirdiğini ve fair play ortamı yarattıklarını belirtti.

Gültekin Gencer, yemekte Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yakasındaki Bursaspor rozetinin dikkat çektiğini ve kendisine bu rozeti ne kadar zamandır taktığını sorduğunu, Altepe'nin de 10 yıldır makamında Bursaspor rozeti taktığı yanıtını verdiğini anlattı.

Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca, belediye Bursaspor için yapılan ve emlak değeri tartışılmaz olan 300 milyon TL maliyetli stadyumun yapımını da üstlenmiş. Sadece çatısı Münih Stadyumu'ndaki gibi ve maliyeti 76 milyon TL. Kentin en değerli arazisi üzerine yapılan bu stadyumun, sadece isim pazarlamasını belediye yapacak. Stat içerisindeki tüm mağaza gelirleri ise Bursaspor'a verilecek. İnşallah bize de yakasından Antalyaspor rozeti eksik olmayacak bir belediye başkanı nasip olur."

GS'Lİ YEKTA İÇİN TERİM'DEN VİZE ÇIKTI
Bursaspor'un bu yıl 22 bin 500 TL değerinde kombine sattığına da dikkati çeken Başkan Gültekin Gencer, "Biz sadece 6 bin 500 tane kombine sattık. Oradan gelecek 4,5 bin TL gelir, birkaç forma satmakla bu işler yürümez. Geçen hafta ATSO meclisine gönderdiğimiz davet doğrultusunda bir tane kombine satamadık. Bursa halkı 22 bin 500 TL'lik kombine alıyor. Bizim de Bursaspor halkı gibi şehrin marka değerini benimsemesi gerekiyor" diye konuştu.

Gencer, sponsorluk konusunda dünyanın en büyük 3 firması ile görüşme halinde olduklarını, bunlardan bir tanesiyle sözleşme imzalayacaklarını ifade etti. Başkan Gencer, takıma iyi bir orta saha oyuncusu takviye etmeleri gerektiğini de düşündüklerini, bu konuda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptıkları görüşmede futbolcu Yekta Kurtuluş için olumlu cevap aldıklarını sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 03.09.2013 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.