Futbola 603 yeni yetenek

KEPEZ Belediyespor Kulübü'nün 55 ilkokulda yaptığı yetenek taramasından geçen 603 öğrenci, futbol malzemelerinden oluşan hediyelerini törenle teslim aldı.

30 Ocak 2017 Pazartesi 13:28
Futbola 603 yeni yetenek
Kepez Belediyespor Kulübü futbol antrenörlerinin ilçedeki 55 ilkokulda yaptığı yetenek taramasında başarılı olduğu tespit edilen öğrenciler, velileriyle Hasan Doğan Stadı'ndan bir araya geldi. Törende, yetenek taramasından geçen 603 öğrenciye futbol malzemeleri verildi.
Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, tören alanına gelerek çocukların bu mutlu anına tanıklık etti. Törende konuşan Başkan Tütüncü, belediye olarak gençlere iyi bir eğitim imkanı sunmanın yanında onlara güçlü bir spor altyapısı oluşturmayı da görev seçtiklerini anlattı.
Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilerle fotoğrafı çektirdi. 

Son Güncelleme: 30.01.2017 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.