Ferdinand baba oldu

Erkek çocuk babası olan Anton Ferdinand, bugün Isparta'daki kampa katılacak.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:39
Ferdinand baba oldu
Antalyaspor'un yeni transferi Anton Ferdinand baba oldu. Eşinin doğumu nedeniyle ülkesinde bulunan ve cumartesi gecesi yapılan açılış törenine katılamayan Ferdinand, bugün Antalya'ya geliyor. Önceki gün hastaneye yatan ve sabaha karşı 06.00 sıralarında bir erkek çocuk dünyaya getiren eşini yalnız bırakmayan Ferdinand, doğumdan hemen sonra evine giderek çantasını hazırlayıp, havalimanının yolunu tuttu.

Kulüp yetkilileri, sağlık kontrolü daha önce yapılan Ferdinand'ı bu sabah havalimanından alıp Isparta Barida Otel'deki kampa götürecek. Ferdinand'ın bu akşam saatlerinde yapılacak antrenmana katılması bekleniyor. Teknik heyet, İngiliz futbolcunun sezonun ilk maçında görev alıp almayacağı konusunda net açıklama yapmadı. Teknik Direktör Samet Aybaba “Hazır olup olmadığına bakacağız ve karar vereceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 12.08.2013 12:52
Anahtar Kelimeler:
Anton FerdinandBaba Oldu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.