Evinde ilk kez yenildi

TÜRKİYE Basketbol 2. Lig Final Grubu'ndaki ilk maçında Antalyaspor, Ormanspor'a 75-68 yenildi.

26 Mart 2017 Pazar 12:49
Evinde ilk kez yenildi
Maça iyi başlayan taraf konuk takım Ankara Ormanspor oldu. İlk 3 dakikada Ormanspor, 7-0 üstünlük sağladı. Antalyaspor ilk sayısını 3'üncü dakikada attı. Maçta ilk çeyrek Ormanspor'un 19-16 üstünlüğü ile geçildi. Antalyaspor, ikinci periyoda iyi başladı. İkinci periyodun 5'inci dakikasında 26-26 eşitliği yakalayan Antalyaspor, 1 dakika sonra da 28-27 öne geçti. İkinci periyodu 38-36 önde tamamladı.
Üçüncü periyotta Ormanspor'un oyunda dengeyi kurmasına izin vermeyen Antalyaspor, rakibinin 11 sayısına 14 sayı ile karşılık verdi ve final periyoduna 52-47 önde girdi. Antalyaspor, son periyottaki savunma hataları ile rakibine mağlup oldu. Antalyaspor maçı 75-68 kaybetti. Maçı, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, eski bir basketbolcu olan eşi Ebru Türel de son periyotta salona gelerek maçı izledi. Maçta çok sayıda taraftar Antalyaspor'a destek verdi. 

Son Güncelleme: 26.03.2017 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.