Doğaseverlere müjdeli haber

KEPEZ Belediyesi tarafından '7'den 70'e herkese spor' sloganıyla cumartesi günü Alacasu Koyu ile Tekirova, 25 Nisan'da da Karabalçık ile Tavşan Beleni bölgelerinde ücretsiz doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek

08 Nisan 2015 Çarşamba 13:40
Doğaseverlere müjdeli haber
Kepez Belediyesi tarafından ayda bir gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğinin 15 günde bir yapılmasına karar verildi. Bu ay yapılacak yürüyüş etkinliğinin ilki, Alacasu Koyu ile Tekirova arasında 18 Nisan'da yapılacak. Belediye tarafından ücretsiz gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Alacasu Koyu ile Tekirova arasındaki Likya Yolu'nun 9 kilometrelik parkurunu yürüyecek. Etkinliğe katılanlar, mavi ile yeşilin buluştuğu koyları, Phaselis Antik Kenti'ni görme imkanı bulacak. Orman içersinde patika yoldaki yürüyüş, doğa rehberi ve milli dağcı Ömer Faruk Gülşen liderliğinde yapılacak.

Yürüyüşe katılmak isteyenler 08.30'da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünde bir araya gelip, belediyenin otobüsleriyle yürüyüş alanına götürülecek. Doğa yürüyüşünün bu ay 2'nci etkinliği de 25 Nisan'da Karabalçık ile Tavşan Beleni arasındaki parkurda olacak. Sağlık sorunu olmayan herkesin ücretsiz yer alabileceği doğa yürüyüşüne katılmak isteyenlerin 326 62 23 numaralı telefonu arayarak isimlerini yazdırması gerektiği belirtildi.

Son Güncelleme: 08.04.2015 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.