Büyükşehir dönüm noktasında

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye, pazar günü deplasmanda Seramiksan ile karşılaşacak.

14 Kasım 2014 Cuma 11:25
Büyükşehir dönüm noktasında
Ligde oynadığı 5 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve kazandığı 1 setle puan elde eden Antalya Büyükşehir Belediye, pazar günü deplasmanda Seramiksan ile karşılaşacak. Ligde 10'uncu sırada sıkıntılı günler geçiren Antalya Büyükşehir Belediye, Seramiksan maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Hüseyin Çalışkan, oyuncularından Didem ile Dilek'in maç kadrosunda yer almayacağını belirtti.

Seramiksan karşısında set kazanarak puan elde etmeyi hedeflediklerini dile getiren Çalışkan, “Rakibimiz iyi bir takım, elimizden geleni yapacağız. Maçı kazanmak istiyoruz ama set kazanıp puan elde etmek de bizim için başarı. Bu maçın ardından gelecek haftayı maç oynamadan geçeceğiz. Bu arada hazırlık maçları yapacağız. Daha sonra oynayacağımız maçları kazanarak, ligde istediğimiz yere gelmek istiyoruz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 14.11.2014 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.