Büyük derbi pazar günü

Süper Amatör Lig play-off müsabakalarında bu hafta önemli bir derbi heyecanı yaşanacak. Kepez Belediyespor ve Serik Belediyespor'un karşılaşacağı maça binlerce seyirci gelmesi bekleniyor.

06 Mart 2015 Cuma 12:43
Büyük derbi pazar günü
Play off'larda üst üste aldığı galibiyetleri seriye bağlayan Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor derbisi için yoğun bir antrenman programı içine girdi. Kepez Belediyespor, günde çift antrenman yaparak 8 Mart Pazar günü oynanacak maça hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Uğurlu'nun koordinatörlüğünde çalışan oyuncular, yarı saha pas çalışması ve dar alan pas çalışması yaparak idmanlarını sürdürüyor.

Mehmet Uğurlu, "Play off müsabakalarında galibiyet serimizi bozmadan 12 puan elde ettik. Serik maçını da alarak 15 puanla play off'ların ilk yarısını lider kapatmak istiyoruz" diye konuştu. Uğurlu, taraftara çağrıda bulunarak, Kepez'e destek için maça gelmelerini istedi.

Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor derbisi pazar günü saat 14.00'de Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanacak. 

Son Güncelleme: 06.03.2015 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.