Başkan'dan 'Hoşgeldiniz' ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte Medical Park Antalyaspor'u ziyaret etti.

15 Ağustos 2013 Perşembe 13:15
Başkan'dan 'Hoşgeldiniz' ziyareti
Günaydın, dün Antalyaspor'un antrenman yaptığı stada giderek Teknik Direktör Samet Aybaba ile futbolculara başarılar diledi. Samet Aybaba'ya 'Hoşgeldiniz' diyen Başkan Günaydın, çim kalitesi yüksek bir sahada takımın antrenman yaptığını, Antalyaspor'u burada görmekten mutlu olduklarını söyledi.

Teknik patron Aybaba da İskenderunspor'da top koştururken yıllar önce Isparta'da maça geldiğini hatırlattı. Aybaba bir ara Başkan Günaydın'a yerel seçimin yaklaştığını hatırlattı. Günaydın da, "Seçim var. Hizmet var. Bizim iş böyle" dedi. Samet Aybaba da buna karşılık, “Sizin işiniz bizden zor. En azından bizde sezon sonu genel seçim oluyor" diyerek espri yaptı. Aybaba, kısa süreli bu sohbetin ardından takımının başına öndü. 

Son Güncelleme: 15.08.2013 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.