Antep'te sessiz gece

Spor Toto Süper Lig'in 2. Haftasında M.Park Antalyaspor, G.Antepspor karşısında mücadele etti.

25 Ağustos 2013 Pazar 01:04
Antep'te sessiz gece
Ligin ilk haftasında maç kazanamayan Antalyaspor, ikinci maçında da beraberlikle ayrıldı. Her iki takımda sessiz bir şekilde 1 puan alarak sahadan ayrıldı. MP Antalyaspor, Gaziantepspor maçı 0-0 berabere bitti.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Gaziantepspor'dan Serdar Özbayraktar kendi ceza sahası içinde hava topu mücadelesinin ardından Medical Park Antalyasporlu Anton Ferdinand'ın karın bölgesine doğru eliyle yaptığı hamle sonrasında hakem Hüseyin Sabancı penaltı noktasını gösterdi.
Hüseyin Sabancı penaltı kararının ardından Serdar Özbayraktar'a kırmızı kartla oyuna dışına gönderdi. Ancak daha sonra yardımcı ve ilave hakemiyle konuşan Hüseyin Sabancı penaltı kararından vazgeçti ve Gaziantepspor lehine serbest vuruş verdi. Serdar Özbayraktar'a çıkan kırmızı kart ise değişmedi.
Bu arada Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, yeni transferlerden Saso Fornezzi, Serkan Balcı, Anton Ferdinand ve Milan Baros'u 11'de sahaya sürdü. Bir başa yeni transfer Natxo Insa ise 69. dakikada oyuna dahil oldu.

Gaziantepspor: 0 - MP Antalyaspor: 0

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Kemal Yılmaz, Cemal Bingöl

Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Kecojevic, Turgut Doğan Şahin, Bekir Ozan Has, Sernas, Kemal Tokak, Ekrem Hayyam Dağ, Taşkın Çalış, Cenk Tosun

Medical Park Antalyaspor: Fornezzi, Fehmi Emre Göngör, Serkan Balcı, Uğur İnceman, Aissati, Melih Gökçek, Emrah Başsan, Baros, Ferdinand, İbrahim Dağaşan, Mehmet Seyfettin Sedef 

Son Güncelleme: 26.08.2013 12:19
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporGaziantepspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.